2017-12-21 Redebeitrag bei der Ramazan Avcı Kundgebung

Türkce:
Ramazan Avcı Anısına – In Gedenken an Ramazan Avcı
Burak Bektaş ailesi ve İnisyatif adlarına sizleri selamlıyoruz.
Amacımız dayanışma Dayanışma için buradayız. Irkçı katliamları ve şiddeti önlemek için birlik olmalıyız. Ne kadar buna karşı birlik oluşturur isek, o kadar güçlü olabiliriz. Kurbanları unutmayalım, yakınlarını ve mağdurları yanlız bırakmayalım. Hepimizin acısı aynıdır.

Bizde Bektaş ailesi ve İnisiyatif olarak 6 yıldır Burak ın katilinin belirlenmesi için mücadele veriyoruz. Bu dava aydınlatılmayıncaya kadar mücadeleyi bırakmıyoruz. Ve başka kurban vermeyeceğiz. Kurumsal ırkçılık var, bunun aksini söyleyenler bunu görmeyenler ve görmek veya görülmesini istemeyenlerdir.

Biz Bektaş ailesi ve İnisiyatif olarak Burakın davasının bağımsız olarak yeniden araştırılmasını taleb ediyoruz gerekli makamlardan.
Davamızın akasındayız.

Ramazan Avcı ailesi ve yakınlarına saygılarımızla


Deutsch:
In Gedenken an Ramazan Avcı

Als die Familie von Burak Bektaş und als die Initiative begrüßen wir alle.
Unsere Absicht ist Solidarität. Wir sind hier aus Solidarität, um so weitere rassistische Morde und Gewalt zu verhindern. Je mehr wir uns zusammentun, desto stärker werden wir sein. Vergessen wir nicht die Opfer, lassen wir die Angehörigen und Betroffenen nicht allein. Unsere Schmerzen einen uns.

Als Bektaş Familie und die Initiative kämpfen wir seit 6 Jahren für die Aufklärung des Mordes an Burak. Wir werden solange nicht aufgeben, solange es keine Aufklärung über den Mörder gibt. Es gibt Institutionellen Rassismus, wer das Gegenteil behauptet sieht das nicht, will es nicht sehen oder will verhindern, dass dies gesehen wird.

Die Familie Bektaş und die Initiative fordern von den Verantwortlichen Stellen, dass der Fall von Burak von unabhängiger Seite neu aufgerollt wird.
Wir stehen hinter unserer Sache.

++++

Ramazan Avcı Gedenken am 21.12.2017 in Hamburg